Avbokning

Eventuell avbokning av deltagare skall ske minst 3 veckor i förväg. Sker avbokningen av anmälda efter den tiden debiteras halva beloppet. Om avbokningen sker senare än en vecka innan den avtalade tiden debiteras hela beloppet.

Läkarintyg krävs från det bokade datumet vid avbokning pga sjukdom.

Force Majore: Go adventure AB fråntar sig allt ansvar över; – Strömavbrott, Strejker, Lockout, militära och statliga ingripanden, naturkatastrofer, pandemier samt övrigt som indirekt eller direkt kan försena, skada eller för övrigt gäller Uppdragsgivares arbeten.

Betalning

Betalning sker online vid bokning. 

Företag/kommuner mfl KAN bli fakturerade med 15 dagars kredit efter godkänd kreditprövning, detta måste dock ske tidigt i bokningsprocessen för att vi ska kunna genomföra kreditprövning mm. Om ni ska bli fakturerade vänligen uppge korrekt fakturainformation inkl ev referenser, nummer och avdelningar. Vi skickar inga pappersfakturor som en del av vår nolltolerans mot onödig skövling av våra skogar.

Kläder

Bra kläder att göra aktiviteter utomhus med. Vattenflaska om det är varmt. Regnkläder om det regnar. Vintertid finns overaller att låna för takvandringen.

Samlingsplats och tid

Samling sker vid Äventyrsbanans reception på Fjällnora. Den ligger vid äventyrsbanan. Alltså ej Fjällnora friluftsgårds reception som är kommunens och det skapar irritation hos dem om ni går dit istället. Trist men så är verkligheten.

SENAST tio minuter innan aktivitetens starttid bör ni vara på plats. Det är för att ni ska hinna fixa med betalning, ev registrering av deltagare, fylla vattenflaska, gå på toaletten osv. Tiden som anges när ni bokat aktiviteten är den som aktiviteten startar.

Sen ankomst = eventuellt ingen aktivitet. Mer än 15 min = ingen aktivitet. Debitering sker ändå.

Övrigt

Alkohol är ej tillåtet före eller under pågående aktivitet.
Vid händelse av bokad instruktörs sjukdom eller annat frånfälle erbjuds ny tid och reducerat pris på denna som kompensation.


Bokningsvillkor på ren svenska – här kommer bokningsvillkoren i klartext. Anpassat bland annat för dem som gått livets hårda skola.

Bokar du för tio personer så får du betala för tio personer. ☑

Ingen bira eller annan alkohol före aktivitet. ☑

Kommer du för sent? Tough shit.. Vi är i tid, andra grupper är i tid. Om du/ni inte kommer i tid är det troligt att ni inte kommer att hinna köra som ni hade tänkt. ☑

Glömmer du att boka av deltagare?

Trist, det kostar stålar att lära sig saker här i livet. Vi står redo med bemanning, logistik, inköp och egna avbokningsvillkor från våra leverantörer. Dessutom måste vi ibland tacka nej till andra grupper som vill ha er tid. Det kostar pengar. Vi sköter vår del av avtalet, ni sköter er del. Alla glada!

Ibland låter det tufft med villkoren men om det här ska funka behöver alla göra sin del annars blir kvalitén lidande och det blir inte bra för någon. Det här är vad vi behöver från er för att vi ska kunna göra så här häftiga och fantastiska aktiviteter tillgängliga. 

Tack på förhand!